Преди Мадона да изгрее като Кралицата на попа по цял свят,

...
Преди Мадона да изгрее като Кралицата на попа по цял свят,
Коментари Харесай

Флиртуваше с всички: бивш приятел на Мадона сподели нейни непоказвани снимки от 70-те

Преди Мадона да изгрее като Кралицата на попа по цял свят, тя е била 19-годишна студентка по танци в Мичиганския университет.

За първи път нейният съученик по балет и любовен интерес Питър Кентес, който в този момент е на 72 години, споделя историята си за връзката си с „ флиртуващата “ световна икона. Това се случва в миг, в който Мадона се бори с шокираща здравословна криза, която сложи живота ѝ в заплаха по-рано този месец и забави дълго чаканото ѝ международно турне.

Кентес разкрива непоказвани досега интимни фотоси и видеоклипове на поп иконата от дните им в колежа – някъде около 1978 г.  Снимките са доста надалеч от имиджа на суперзвезда, който тя построи през 40-годишната си кариера.

В фотоси, получени от The Post, Мадона, преди да стане известна, театралничи пред камерата на приятеля си в червено-жълта рокля с флорални щампи, бели чорапи и розови сандали.

Кентес, който към момента преподава танци в университета, е бил 28-годишен студент по това време и е избрал да работи с Мадона в осъществяването на дисертацията си.

Кентес описа пред The Post, че е направил фотоси на всяка танцьорка, включена в неговия план, на открито против тухлена стена. На едно от изображенията Мадона игриво се навежда, излагайки синьото си долни дрехи на показ.

„ Тя беше доста склонна да бъде снимана. “   сподели Кентес пред The Post – " Тя беше доста открита и доста доверчива. Мислех, че резултатите са страхотни и постоянно съм считал тези фотоси за в действителност изключителни. "

„ Мадона танцува пред публиката, до момента в който тези фотоси бяха прожектирани на стената зад нея по време на представлението “, добави той.

Въпреки че Кентес и Мадона били приятели, той също намирал „ енергичността “ и „ доста откровеното “ поведение на изгряващата звезда за много привлекателно.

„ Тя беше работохолик с интензивна физическа сила “ , спомня си той.

„ Вместо просто да седи, тя правеше неща като лицеви опори, работа върху тялото ѝ, разтягане и по този начин нататък. " – твърди той – „ Тя наподобява беше там по-скоро за танците и по-малко за университетските среди, макар че беше доста добра ученичка. “

Кентес добави, че младата Мадона е доста флиртувала с „ съвсем всички “ – само че сподели, че двамата са свързани на друго равнище.

„ Мисля, че фактът, че и двамата сме някак разнообразни – и тя беше малко по-различна – ни накара да сме привлечени един към различен “, изясни той.

„ Намирах нейнoто нахалство за безпределно занимателно и в действителност не ме отблъскваше, както беше с някои от другите по-възрастни танцьори. “ – показа също Кентес.

Кентес също твърди, че той и бъдещата суперзвезда са споделили няколко сантиментални момента:  „ Ние не бяхме любовници – взехме душ дружно. И се целувахме. "

Той призна, че „ би траял по-нататък “ и макар че една дълготрайна връзка изглеждала като „ привлекателна “ концепция, Кентес знаел, че няма да бъде постоянна.

„ Мислех си, „ Нейното его постоянно ще бъде преди всичко, а това, което върша, ще бъде на второ място “, а това не е нещото, което желаех “ , споделя Кентес, който също ходел да танцува в нощни клубове с нея и други студенти по танци.

Все отново дуото се забавлявало много дружно, както си проличава от един от спомените на Кентес.

„ Правихме представления заедно като обикаляща компания, изпълняваща литургични танци “, споделя той пред The Post.

„ Репетирахме за зрелище в тази огромна черква. И тя сподели: „ Питър, какъв е адресът ти? “ Така че й споделих, само че се чудех за какво би желала да знае това. Седмица по-късно започнах да получавам позвънявания от църквата, тъй като тя беше попълнила един от тези формуляри за посетители на мое име. Така че получавах позвънявания за присъединение към църквата. " – напомня си той.

„ Такива неща бяха занимателни, разбирате ли? Тя е шегобиец и лъжец. " – споделя още някогашният таньор.

Кентес сподели, че не е приказвал с Мадона, откогато я е закарал до летището през 1979 година, когато тя е резервирала еднопосочен билет до Ню Йорк, с цел да се опита да пробие в шоубизнеса.

Въпреки това той и Мадона поддържат връзка с някогашния си преподавател по балет Кристофър Флин.

Преди Флин да почине през 1990 година, той е споделил на Кентес за Материалното момиче: „ Тя не се е трансформирала ни минимум. Тя към момента е нашата Мадона. "
 Най-добрите цитати на Мадона  Най-добрите цитати на Мадона  Най-добрите цитати на Мадона  Най-добрите цитати на Мадона
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР